Woonzorgcentrum Rehoboth in Wapenveld. De geteste medewerkers zijn niet besmet met het coronavirus
Volledig scherm
PREMIUM
Woonzorgcentrum Rehoboth in Wapenveld. De geteste medewerkers zijn niet besmet met het coronavirus © Henri van der Beek

Opluchting in woonzorgcentrum Wapenveld: geen corona onder medewerkers

De medewerkers van woonzorgcentrum Rehoboth in Wapenveld, waar vorig weekend een bewoner overleed die positief was getest op corona, zijn niet besmet met het virus. Ook twee bewoners met lichte verschijnselen blijken geen corona te hebben.

 1. Cynthia Schultz, lifestyleblogger, structuurjunkie én schrijfster van Wandellust: ‘Als ik wandel, lijkt het of alle stress verdampt’
  PREMIUM
  Interview

  Cynthia Schultz, lifestyle­blog­ger, structuur­jun­kie én schrijf­ster van Wandellust: ‘Als ik wandel, lijkt het of alle stress verdampt’

  Als kind vond ze het ‘verschrikkelijk’. En toen ze in het centrum van Zwolle woonde, was ze ‘extreem lui’. Maar sinds een jaar of zeven is lifestyleblogger Cynthia Schultz - voorheen beautyblogger Miss Lipgloss - verslaafd aan wandelen. Haar boek Wandellust, vol met Nederlandse wandelpracht, kwam deze week uit.
 2. Heerde komt in actie na brand op Lesbos: ‘Ze zijn de wanhoop nabij’
  PREMIUM

  Heerde komt in actie na brand op Lesbos: ‘Ze zijn de wanhoop nabij’

  ,,Ik heb vandaag 3000 euro overgemaakt naar Elly en Janet op Lesbos. Geld dat ze vandaag al besteden aan water en voedsel, ze zijn de wanhoop nabij.’’ Dat vertelt Marijke Weststrate, woordvoerder van de Heerder werkgroep die zich al sinds 2015 inzet voor de vluchtelingen in het nu door brand verwoeste kamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. Als het aan de werkgroep ligt, moet er eind november toch weer een zeecontainer vanuit Heerde op Lesbos arriveren.

Veluwe