Jan Koelewijn van orgelmakerij Reijl uit Heerde is koninklijk onderscheiden en is nu Officier in de Orde van Oranje Nassau.
Volledig scherm
Jan Koelewijn van orgelmakerij Reijl uit Heerde is koninklijk onderscheiden en is nu Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Orgelman Jan Koelewijn uit Heerde wordt Officier in de Orde van Oranje Nassau

Een imponerend vak, dat hem overal op de wereld bracht; orgelmaker en intoneur Jan Koelewijn (65) uit Heerde kreeg vrijdagavond een hoge koninklijke onderscheiding voor zijn werk voor de Nederlandse orgelwereld. Die eer viel hem te beurt vanwege ‘zijn uitzonderlijke verdiensten op nationaal en internationaal niveau voor het behoud van historische orgels’.

 1. Zo zorgt Berno (41) ervoor dat mountainbikers niet meer zomaar het bos in worden gestuurd
  PREMIUM
  video

  Zo zorgt Berno (41) ervoor dat mountainbi­kers niet meer zomaar het bos in worden gestuurd

  Mountainbikers beklagen zich al jaren over de route die voor hen is uitgezet in de bossen bij Hattem. Niet alleen is het parcours ‘waanzinnig saai’, de bewegwijzering laat ook te wensen over. Daardoor is het moeilijk de route te volgen. Niemand lijkt te weten wie er verantwoordelijk is, maar Berno van der Wal wil niet wachten tot daar duidelijkheid over is. ,,We gaan het zo snel mogelijk aanpakken.’’
 1. Leidingbreuk. Duizenden liters water gutsen over huis in Kampen
  Play

  Leiding­breuk. Duizenden liters water gutsen over huis in Kampen

 2. Van onderen! Kerstboom voor Tweede Kamer komt weer uit Bant
  Play

  Van onderen! Kerstboom voor Tweede Kamer komt weer uit Bant

Veluwe