Medewerkers van het zwaar getroffen verzorgingshuis Brinkhoven in Heerde met het cadeau gekregen paasei van JanZSmaakPalet uit Epe.
Volledig scherm
Medewerkers van het zwaar getroffen verzorgingshuis Brinkhoven in Heerde met het cadeau gekregen paasei van JanZSmaakPalet uit Epe. © JanZSmaakPalet

Paasei van 3,2 kilo als steun voor door corona zwaar getroffen verzorgingshuis Brinkhoven in Heerde

Ruim een halve meter hoog en 3,2 kilo zwaar. Zo groot is het paasei van chocolade dat vanochtend werd bezorgd bij Brinkhoven in Heerde. De medewerkers van het door corona zwaar getroffen verzorgingshuis kunnen wel een steun in de rug gebruiken, vinden Margaret Klomp en Jan Zwakenberg.

Het paasei is een gift van speciaalzaak JanZSmaakPalet uit Epe. ,,Van onze bonbonleverancier krijgen we ieder jaar een groot paasei of paashaas om te verloten onder klanten", vertelt Klomp. ,,Vanwege corona is besloten het ei dit jaar aan een speciaal doel te geven.”

Stuk slaan

De keuze viel dus op Brinkhoven in Heerde. ,,Het verzorgingshuis kwam erg in het nieuws, omdat zij zwaar getroffen wordt door corona en er allerlei hulptroepen aan de slag zijn", verwijst Klomp naar de achttien inwoners die al zijn overleden aan het virus en militairen die helpen in de zorg. ,,Het personeel vindt het ei heel erg leuk. Die kunnen ze met Pasen stukslaan en lekker opeten.”

Margaret Klomp en Jan Zwakenberg van JanZSmaakPalet uit Epe met het 3,2 kilo zware paasei van chocolade.
Volledig scherm
Margaret Klomp en Jan Zwakenberg van JanZSmaakPalet uit Epe met het 3,2 kilo zware paasei van chocolade. © JanZSmaakPalet

Veluwe