Een oude paardenwei tussen de Gruttoweg, Merelweg en Nachtegaalweg moet bebouwd worden met diverse woningen en appartementen. De buren vinden het geen goed plan om de groene omgeving zo vol te bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oude paardenwei tussen de Gruttoweg, Merelweg en Nachtegaalweg moet bebouwd worden met diverse woningen en appartementen. De buren vinden het geen goed plan om de groene omgeving zo vol te bouwen. © Henri van der Beek

Stapels huiswerk voor ontwikkelaar Gruttoweg in Wapenveld

De ontwikkelaar van een bouwplan voor 35 woningen aan de Gruttoweg in Wapenveld krijgt heel wat huiswerk van de gemeente Heerde. Er is bij het college een positieve grondhouding maar men vraagt van Salverda Bouw aandacht voor het aantal woningen, een goede ruimtelijke ontwikkeling en een veilige ontsluiting.

 1. Ouders van overleden Gerjan (26) uit Wezep sturen emotionele brief: ‘Verbied deze drugs per direct!’
  PREMIUM

  Ouders van overleden Gerjan (26) uit Wezep sturen emotionele brief: ‘Verbied deze drugs per direct!’

  Gerrit en Bea van ’t Hul uit Wezep hebben in een emotionele brief staatssecretaris Paul Blokhuis gevraagd om de drug 3-MMC per direct te verbieden. Op 10 oktober stapte hun zoon Gerjan (26) uit het leven. ,,Hij gebruikte 3-MMC, gaf dat ook toe. We zagen hem de laatste maanden afglijden’’, zegt vader Gerrit. Hij noemt het ‘onvoorstelbaar’ dat de zogenoemde designerdrug gewoon online te bestellen is.
 1. Rick Brink: pasje downloaden als je geen mondkapje kunt dragen
  Play

  Rick Brink: pasje downloaden als je geen mondkapje kunt dragen

 2. Gommers: 'Horeca kan pas open als risicogroep beschermd is'
  Play

  Gommers: 'Horeca kan pas open als risico­groep beschermd is'

Veluwe