De politie beëindigde op zaterdag 12 december 2020 een illegaal feest in een holle ruimte van het viaduct over de A50.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie beëindigde op zaterdag 12 december 2020 een illegaal feest in een holle ruimte van het viaduct over de A50. © Henri van der Beek

Te laat voor illegaal feest in Heerde? Roy (36) gaat met slijptol tóch naar binnen (en dat komt hem duur te staan)

Zwollenaar Roy was te laat op het illegale feest in een verborgen ruimte onder een viaduct in Heerde, maar stond vrijdag toch voor de politierechter. Hij had het net opnieuw door de politie geplaatste slot opengezaagd om binnen te kijken. ,,De lampen stonden nog aan maar iedereen was al weg.”

5 reacties

 • Marcel Bekhof

  6 dagen geleden
  Ach gutteguttegut, die arme prinsjes en prinsesjes toch, wat een zwaar leven hebben zij.
 • Roy Volkerink

  6 dagen geleden
  Bedankt voor de steun makkers. Groetjes Roy V
 • Robbert Scholten

  7 dagen geleden
  Ik vind dat die jongeren groot gelijk hebben,we moete ophouden met dat gezeur over een virusje,ik vind het wel grappig dat ze daar feestten,hoe deden onze voorouders dat,virussen horen bij het leven al vele duizenden jaren en dat zal ook nog duizenden jaren zo blijven,we lijken wel van suiker geworden,mensen gaan dood aan virussen en ook zonder wat een gemijmer in de kantlijn,LEEF
 • Sjaak Harlemans

  7 dagen geleden
  Wow, hij werkt inmiddels fulltime ja, dan ben je echt een held
 • A.G. de Jong

  7 dagen geleden
  Je kunt niet verwachten dat jongeren lijdzaam toe blijven kijken als de overheid hen steeds maar vrijheden wil afpakken en beperkingen wil opleggen. Dan zoeken jongeren zelf wel een weg om leuke dingen met elkaar te gaan doen. Je ziet ook al dat alle maatregelen (mondkapjes in het OV, afstand houden) in de praktijk totaal niet werken (nog los van het feit dat het nutteloos is). Dus niet zeuren, en laat die jongeren lekker feesten!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Veluwe