Volledig scherm
Eerder dit jaar werd ook in de buurtschap Hoorn al aan de weg gewerkt. © Anton van Noorel

Wegen in Heerde afgesloten voor groot onderhoud

In de gemeente Heerde gaan in de maand oktober diverse wegen voor enige tijd op slot voor het verkeer. De wegen hebben groot onderhoud nodig.

Wapenveld

De Hoenderweg in Wapenveld wordt afgesloten van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 12 oktober. Ook de Revelingseweg in Wapenveld, tussen de Hondenbergseweg en de Blauwe Beltweg, ontkomt niet aan een afsluiting. Dit weggedeelte gaat dicht van maandag 8 oktober tot en met donderdag 11 oktober. In Wapenveld gaat tenslotte ook de Kloosterweg tussen de Kanaaldijk en de Weverweg enige tijd dicht voor doorgaand verkeer; vanaf maandag 1 oktober tot en met vrijdag 12 oktober. Op dit weggedeelte worden de bermen versterkt met bermbeton.

Veessen en Heerde

In Veessen is vanaf donderdag 4 oktober De Stege binnen de dijken van de Hoogwatergeul tijdelijk afgesloten. De stremming duurt hier tot en met dinsdag 16 oktober. In Heerde gaat de Elburgerweg ter hoogte van de komgrens even op slot van maandag 8 oktober tot en met donderdag 11 oktober. De Kromme Allee in Heerde, tussen de tunnel onder de A50 en de Kolthoornseweg, is vanaf maandag 8 oktober tot en met vrijdag 12 oktober niet te gebruiken voor doorgaand verkeer.

Op de diverse routes wordt al het verkeer omgeleid. De omleidingen en de duur van de werkzaamheden worden met borden aangegeven. Aanwonenden en gebruikers zullen door de werkzaamheden te maken krijgen met enige overlast.

Veluwe