1. Gedupeerde taxichauffeur ‘De Neuze’ geraakt door crowdfunding: ‘Daar word ik wel even stil van’
  PREMIUM

  Gedupeerde taxichauf­feur ‘De Neuze’ geraakt door crowdfun­ding: ‘Daar word ik wel even stil van’

  Het wagenpark van de markante Sallandse taxi-ondernemer Teun Stevens, bij velen bekend als ‘De Neuze’, is al een half jaar lang het doelwit van vandalen. Bij de laatste vernielingen - in het eerste weekeinde van juli - is voor 20.000 euro schade aangericht. Een oud-werknemer van De Neuze wil zijn voormalige baas steunen en is een crowdfunding begonnen. ,,Echt hartverwarmend’’, vindt Stevens.
 1. ‘De Neuze’ vervoerde eindelijk weer jongeren door Salland, maar nu zijn bijna al zijn taxi’s vernield
  PREMIUM

  ‘De Neuze’ vervoerde eindelijk weer jongeren door Salland, maar nu zijn bijna al zijn taxi’s vernield

  Het dringt nog niet helemaal tot hem door, maar hij wil dat de verantwoordelijken worden aangepakt. Taxichauffeur Teun Stevens, alias ‘De Neuze’, is er kapot van. Hij reed net weer een kleine drie weken door Salland en omstreken om ‘zijn’ jongeren te vervoeren naar de bekende uitgaansgelegenheden, maar nu is een groot deel van zijn taxi’s en bussen vernield, met een schadepost van minimaal 20.000 euro. ,,Ik kan mij niet voorstellen dat ik vijanden heb.’’
 1. Sebastianuskerk Haarle verkocht aan Reggewoon: plan voor woningen en zorg
  PREMIUM

  Sebastia­nus­kerk Haarle verkocht aan Reggewoon: plan voor woningen en zorg

  Het is de eerste van vele die nog zullen volgen. De Sebastianuskerk in Haarle is verkocht. Er is een principeovereenkomst tussen Parochie Heilig Kruis en Woningcorporatie Reggewoon over de aankoop van het gebouw en een gedeelte van de parochiegrond, waaronder het voormalige Cultura-terrein. ,,Om een dorp als Haarle leefbaar te houden, is meer nodig dan het bouwen van woningen’’, zegt John Olde Olthof, directeur-bestuurder van Reggewoon.