Alexander ter Kuile.
Volledig scherm
Alexander ter Kuile. © Eigen foto

Alexander ter Kuile is weg bij PB Haarle

Alexander ter Kuile heeft als bestuurslid afscheid genomen van Plaatselijk Belang Haarle. Hij heeft ruim acht jaar in het bestuur van de belangenorganisatie gezeten. De laatste anderhalf jaar was hij penningmeester, daarvoor ‘gewoon’ bestuurslid.

Het vertrek van Ter Kuile komt niet als een verrassing. Eerder dit jaar maakte hij al bekend te willen stoppen met zijn bestuurszaken in Plaatselijk Belang Haarle. ,,Mijn termijn was in maart al afgelopen, maar ik ben nog gebleven om nieuwe leden in te werken.’’

Begeleiding

Die begeleiding is nu zover gevorderd dat Ter Kuile met een gerust hart zijn bestuurstaken kon overdragen. Carina van Bokhorst heeft bij Plaatselijk Belang Haarle de portefeuille van penningmeester gekregen. 

  1. Toch nog hoog bezoek: burgemeester met taart en bloemen naar Geja uit Haarle tijdens lintjesregen
    PREMIUM
    Video

    Toch nog hoog bezoek: burgemees­ter met taart en bloemen naar Geja uit Haarle tijdens lintjesre­gen

    Het regent lintjes vandaag. Niet op de gebruikelijke manier, maar veelal telefonisch of via beeldbellen. In de gemeente Hellendoorn is een uitzondering gemaakt. Twee inwoners kregen hoog bezoek van burgemeester Anneke Raven. Wel op gepaste afstand en communiceren via de telefoon, in verband met het coronavirus. ,,Bij zo’n unieke gelegenheid wilden toch graag bij mensen langs, en dan is dit een goede oplossing.”

Salland