Begonnen als vakantiekracht, nu de directeur van pretpark Slagharen: ‘Stress ken ik niet’

VideoAttractiepark Slagharen gaat op 5 april weer open. Het pretpark heeft sinds begin dit jaar een nieuwe directeur: Wouter Pops (33), de man die op 17-jarige leeftijd met een vakantiebaantje het park in kwam en er nu de scepter zwaait. ,,Dit park is als een dorp, ik ben er opgegroeid.”

Eenmaal in het golfkarretje met de opdruk van het vrolijke Slagharen-logo, rondcrossend over zijn park, ontspant de kersverse directeur Wouter Pops (33) zichtbaar. Zijn ogen beginnen te schitteren. ,,Iedere dag is voor mij een feestje. Ja, echt. Mijn werk voelt niet als werk. Ik hoef alleen maar een rondje in het park te lopen en ik ben weer compleet opgeladen.” 

  1. Stevige crash bij Arriën: busje op zijn kant

    Stevige crash bij Arriën: busje op zijn kant

    Op de kruising Schapendijk met de Dwarsweg in Arriën (gemeente Ommen) zijn maandagochtend een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Door de crash is de bestelbus op zijn kant beland. Een voorrangsfout ging vermoedelijk vooraf aan het ontstaan van het ongeval. De brandweer is bezig iemand uit het busje te bevrijden. Vermoedelijk zijn er drie gewonden bij het ongeval. Over de ernst van hun verwondingen is op dit moment nog geen duidelijkheid.

Salland