Begonnen als vakantiekracht, nu de directeur van pretpark Slagharen: ‘Stress ken ik niet’

VideoAttractiepark Slagharen gaat op 5 april weer open. Het pretpark heeft sinds begin dit jaar een nieuwe directeur: Wouter Pops (33), de man die op 17-jarige leeftijd met een vakantiebaantje het park in kwam en er nu de scepter zwaait. ,,Dit park is als een dorp, ik ben er opgegroeid.”

Eenmaal in het golfkarretje met de opdruk van het vrolijke Slagharen-logo, rondcrossend over zijn park, ontspant de kersverse directeur Wouter Pops (33) zichtbaar. Zijn ogen beginnen te schitteren. ,,Iedere dag is voor mij een feestje. Ja, echt. Mijn werk voelt niet als werk. Ik hoef alleen maar een rondje in het park te lopen en ik ben weer compleet opgeladen.” 

  1. Nu op z'n mooist: Paarse heidepracht op Sallandse Heuvelrug
    Video | Stuur je foto's

    Nu op z'n mooist: Paarse heide­pracht op Sallandse Heuvelrug

    Wie de bloeiende struikheide op de Sallandse Heuvelrug in volle glorie wil aanschouwen, die moet enige haast maken. Volgens boswachter Ine Nijveld is de paarse pracht nu op z’n mooist en is het uiterlijk begin september gedaan. Het huidige natuurschoon waardeert zij met een 8. Dit weekeinde zijn er diverse activiteiten voor jong en oud die een bezoek aan het natuurgebied extra de moeite waard maken.

Salland