Volledig scherm
George Baker is op Hemelvaartsdag (30 mei) te bewonderen op Dauwpop in Hellendoorn. © anp

Dauwpop in Hellendoorn strikt levende legende George Baker

De levende legende George Baker komt op Hemelvaartsdag bepakt met zowel Little Green Bag als Una Paloma Blanca naar de 25ste editie van Dauwpop. Het popfestival wordt gehouden op 30 mei (Hemelvaartsdag) in de bossen van Hellendoorn.

Eerder werd al bekend dat Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, De Staat, Ronnie Flex & Deuxperience en Kraantje Pappie op het hoofdpodium optreden. Ook Bökkers uit Heino is van de partij.

Enge Bos

Speciaal vanwege het jubileum kunnen de bezoekers van Dauwpop oude herinneringen ophalen in het Enge Bos, dat eenmalig terugkeert op het festivalterrein. Behalve George Baker treedt daar Plork en de Aannemers op. Dit gezelschap pleegt het podium te verbouwen met een mix van serieuze hits en onbenullige gekkigheid. Ook DJ Maus en Rebel Radio zijn te beluisteren.

Dauwpop maakt deze week ook de gehele line-up voor het ‘Down The Glory Hole’ stage bekend: De Ruige Rita’s, Volcano Boys, Dave Grohl & The Topless DJ’s, Bella Hay en Mauro van Candy Says en E-Star. Wie zelf wil zingen, al dan niet in gezelschap, kan terecht bij Karaokebar Xing Mei.

Inmiddels is meer dan driekwart van de tickets verkocht. Klik hier voor nadere informatie.

Salland