Drie gewonden bij botsing op N35 in Mariënheem, waaronder man uit Raalte

Update + videoBij een frontale botsing vrijdagavond op de N35 bij Mariënheem zijn drie mensen gewond geraakt, waarvan één zwaargewond. Het betreft een 48-jarige vrouw en een 67-jarige man uit Leeuwarden en een 43-jarige man uit Raalte. 

 1. Wat kunnen Sallandse schapenhouders doen tegen wolf? ‘Met een beschermingshond heeft de wolf direct in de gaten dat het serieus is’
  PREMIUM

  Wat kunnen Sallandse schapenhou­ders doen tegen wolf? ‘Met een bescher­mings­hond heeft de wolf direct in de gaten dat het serieus is’

  Sallandse schapenhouders zitten met de handen in het haar. Afgelopen dagen werden ze tot drie keer toe opgeschrikt door aanvallen van hoogstwaarschijnlijk een wolf. Eerder gaven ze al aan dat bijvoorbeeld hekken bouwen wat hen betreft geen nut heeft, maar wat kunnen ze wél doen? Wolvendeskundige Leo Linnartz legt uit dat er dicht bij Heino al een oplossing is.
 2. Duo uit Dalfsen presenteert in regio spel in virtuele wereld: tijdens een etentje samen de bank beroven

  Duo uit Dalfsen presen­teert in regio spel in virtuele wereld: tijdens een etentje samen de bank beroven

  Vier tot zes mensen zitten aan tafel in een restaurant. Eén van hen heeft een virtualrealitybril (vr-bril) op en vertelt wat hij ziet. Zijn tafelgenoten verstrekken op hun beurt informatie uit de echte werkelijkheid, waarmee de spelers elkaar op weg helpen om het spel tot een goed einde te brengen. Lukt het hen om binnen anderhalf uur de bank te beroven en te ontsnappen uit het Spaanse Muntgebouw?

Salland