Volledig scherm
Sfeerimpressie van Dauwpop 2018 © Lars Smook

Jubileumeditie Dauwpop volledig uitverkocht

Wie op Hemelvaartsdag nog naar Dauwpop wil heeft pech: het festival is volledig uitverkocht. Woensdag vlogen de laatste tickets de deur uit voor het festival in de Hellendoornse bossen.

Dauwpop bestaat dit jaar 25 jaar en pakt voor de jubileumeditie uit met namen als Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, De Staat en Balthazar. 

Voor het festival waren zo'n 15.000 tickets beschikbaar. De winkelverkoop werd woensdagmorgen stilgelegd, online gingen later op de dag de laatste kaarten de digitale winkelwagen in. 

De laatste jaren raakte Dauwpop steeds uitverkocht, maar dit keer eerder dan normaal. Dauwpop vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag.  Dat is dit jaar op donderdag 30 mei. 

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de snikhete 2018-editie: 

  1. Groeiend sportaanbod voor Sallanders met beperking

    Groeiend sportaan­bod voor Sallanders met beperking

    Merette Sluiseman (33) is verstandelijk beperkt, maar dit belet de Deventerse niet om twee sporten te beoefenen. Moeder Monica: ,,Merette zwemt sinds haar vierde en sinds een jaar of zes doet ze ook aan korfbal bij Devinco. Zij is hierdoor zó gegroeid en heeft erg veel geleerd. Bij het zwemmen - ze is lid van De Klup in Deventer - staan teamgenoten elkaar aan te moedigen en als het een keer misgaat, knuffelen ze elkaar. Het korfballen gaat ook hartstikke goed. Samen sporten geeft zoveel meerwaarde voor een groep kwetsbare mensen in de samenleving.”

Salland