Nog maar 5 en dan surfen op Waikiki Beach! | Zouterik #24

De Sallandse Mariska Woertman vaart samen met haar man Tjaart en hun jonge dochters Linde en Berber de wereld rond. Op hun zeiljacht Zouterik beleven ze bijzondere avonturen, maar ook tegenslagen. Wil jij niets missen van deze unieke reis? Kijk dan elke vrijdag naar een nieuwe vlog vanaf het schip!

 1. Premier Rutte laat het kanaaldrama voorlopig bij de provincie Overijssel: ‘Je vraagt het onmogelijke’
  met video

  Premier Rutte laat het kanaaldra­ma voorlopig bij de provincie Overijssel: ‘Je vraagt het onmogelij­ke’

  Een week na de beschamende vertoning in het RTL4-programma Jinek zijn voor premier Mark Rutte de problemen rond kanaal Almelo-De Haandrik nog altijd een ver-van-zijn-bedshow. Verslaggever Jaïr Ferwerda ging opnieuw met zijn microfoon naar de premier om te vragen of het kanaaldrama inmiddels op zijn agenda staat. „Dan vraag je het onmogelijke”, antwoordde Rutte.
  Daarlerveen
 2. Toezegging de prullenbak in: snelheid Schubertstraat in Raalte-Noord omlaag, verboden voor sluipverkeer
  PREMIUM

  Toezegging de prullenbak in: snelheid Schubert­straat in Raal­te-Noord omlaag, verboden voor sluipver­keer

  Twee veelbesproken straten in Raalte-Noord hebben duidelijkheid gekregen over aanpassingen om de verkeerssituatie veiliger te maken en toegankelijk te houden voor agrarisch verkeer. De Schubertstraat en Knapenveldsweg lagen de afgelopen jaren overhoop en ook de gemeente Raalte wist zich geen raad met de inrichting. Nu ligt er een oplossing. Maar of iedereen er blij mee is, valt te betwisten.
  Raalte