Twee gewonden bij botsing op net gerenoveerde N35 bij Haarle

videoEen auto en een tractor zijn gisteravond met elkaar in botsing gekomen op de N35, ter hoogte van Haarle.

Een automobilist die van Zwolle richting Nijverdal reed merkte een voor hem rijdende tractor te laat op. Een botsing was het gevolg. Zowel de bestuurder van de auto als die van de tractor zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De beide voertuigen moesten met zware schade afgesleept worden. De N35 was als gevolg van de aanrijding anderhalf uur afgesloten.

De N35 (Almeloseweg) werd vrijdag na een wekenlange renovatie weer geopend. Doel was om de verkeersveiligheid te verbeteren. Amper een etmaal na de openstelling is het eerste verkeersongeval al een feit. Door de klap van de aanrijding kwam de personenauto ook in botsing met de nieuwe vangrail. De vangrail is zodanig vernield dat die vervangen moet worden. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend.

Volledig scherm
Het ongeluk op de N35 gebeurde binnen een etmaal na de openstelling. © News United / Bert Kamp
  1. Nu op z'n mooist: Paarse heidepracht op Sallandse Heuvelrug
    Video | Stuur je foto's

    Nu op z'n mooist: Paarse heide­pracht op Sallandse Heuvelrug

    Wie de bloeiende struikheide op de Sallandse Heuvelrug in volle glorie wil aanschouwen, die moet enige haast maken. Volgens boswachter Ine Nijveld is de paarse pracht nu op z’n mooist en is het uiterlijk begin september gedaan. Het huidige natuurschoon waardeert zij met een 8. Dit weekeinde zijn er diverse activiteiten voor jong en oud die een bezoek aan het natuurgebied extra de moeite waard maken.

Salland