Het vakantiehuis op Landal De Hellendoornse Berg in Haarle. Het is de hoofdprijs van de jubileumloterij van Tweede Divisie-voetbalclub Quick Boys uit Katwijk.
Volledig scherm
Het vakantiehuis op Landal De Hellendoornse Berg in Haarle. Het is de hoofdprijs van de jubileumloterij van Tweede Divisie-voetbalclub Quick Boys uit Katwijk. © Landal De Hellendoornse Berg

Waarom een vakantiehuis in Salland de hoofdprijs is van jubileumloterij Katwijkse voetbalclub

Wie o wie wordt in januari 2020 de gelukkige en verruilt tijdens vakanties de Katwijkse duinen voor de Sallandse rust? Dat kan zomaar gebeuren door een jubileumloterij van Tweede Divisie-voetbalclub Quick Boys uit Katwijk. De winnaar kan eigenaar worden van een vakantiehuis in Haarle ter waarde van 150.000 euro. 

  1. Gemeente grijpt in om ‘ramp’ bij brug in Hellendoorn te voorkomen: ‘Situatie is totaal uit de klauwen gelopen’
    PREMIUM

    Gemeente grijpt in om ‘ramp’ bij brug in Hellen­doorn te voorkomen: ‘Situatie is totaal uit de klauwen gelopen’

    HELLENDOORN - Veel jongeren zoeken tijdens warme dagen verkoeling bij en in de Regge. Maar bij de Overwaterbrug achter ijsfabriek Ben & Jerry’s dreigt de situatie geheel uit de hand te lopen. De gemeente Hellendoorn grijpt in met een noodverordening. Want de jeugd misdraagt zich zodanig dat de brug dreigt in te storten en er risico’s zijn dat er een ramp gebeurt.

Salland