Op de Twekkelerweg in Hengelo is vrijdagochtend een auto over de kop geslagen, nadat de bestuurder van deze auto tegen een geparkeerde auto is aangereden..
Volledig scherm
Op de Twekkelerweg in Hengelo is vrijdagochtend een auto over de kop geslagen, nadat de bestuurder van deze auto tegen een geparkeerde auto is aangereden.. © News United / Dominique Gemser

Auto rijdt tegen geparkeerde auto en vliegt over de kop, Twekkelerweg in Hengelo afgesloten

HENGELO - Bij een ongeval op de Twekkelerweg in Hengelo is vrijdagochtend één persoon gewond geraakt. Ter hoogte van de Lodewijkstraat is een automobilist tegen een geparkeerde auto aangereden, waarna hij over de kop is geslagen.

 1. Bejaard slachtoffer van mislukte woningoverval Hengelo grijpt gouden ketting overvaller

  Bejaard slachtof­fer van mislukte woningover­val Hengelo grijpt gouden ketting overvaller

  HENGELO/ALMELO - Op 19 juni vorig jaar, ergens rond de klok van half acht in de avond, probeert een gemaskerde en gewapende man de 80-jarige bewoonster van een woning aan de Argonstraat in Hengelo te beroven. De bejaarde vrouw laat zich niet intimideren en verzet zich met hand en tand. Er valt een schot, waarna de gemaskerde man eieren voor zijn geld kiest. Hij gaat er vandoor, zonder zijn gouden ketting. Die heeft het slachtoffer van zijn nek getrokken.
 1. de Stentor Nieuws Update: De bruine vloot moet op de Werelderfgoedlijst en babynieuws voor de Apenheul
  Play

  de Stentor Nieuws Update: De bruine vloot moet op de Werelderf­goed­lijst en babynieuws voor de Apenheul

  4 maart
 2. Bekijk hier het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy
  Play

  Bekijk hier het songfesti­val­num­mer van Jeangu Macrooy