Thierry Baudet met vriendin Davide Heijmans tijdens Prinsjesdag 2019. Foto: Patrick van Katwijk
Volledig scherm
Thierry Baudet met vriendin Davide Heijmans tijdens Prinsjesdag 2019. Foto: Patrick van Katwijk © BSR Agency

Baudet over Hengelose verloofde: ‘Dank de goden voor Davide’

DEN HAAG / HENGELO - Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet zette zijn verloofde, de Hengelose Davide Heijmans, dinsdagavond in het zonnetje op Facebook. “Zo vereerd om de mooiste vrouw van de planeet naar Prinsjesdag te mogen vergezellen!”, begint hij zijn bericht. 

Heijmans droeg gisteren een zwarte, vintage jurk van Mart Visser. Zonder hoed, want dat vond de 23-jarige niet passen bij haar leeftijd. Dat deerde Baudet duidelijk niet. “Dank aan Edwin Smulders voor deze alziende foto’s. Dank aan Mart Visser voor dit couture kunstwerk. Dank aan de goden voor Davide!”, valt er te lezen.

Verloving

Baudet vroeg de Hengelose vorig jaar ten huwelijk. Dit nieuws maakte hij bekend via Instagram. „Graag hadden we het langer privé gehouden, maar we merken dat het nieuws nu ook de media heeft bereikt. Dan kondigen we het liever zelf aan: na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid heeft de liefde tussen Davide en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen. We zijn verliefd. En verloofd”, schreef hij toen bij een kiekje van hun samen. 

Verder deelt Baudet weinig over zijn relatie. Wanneer de twee gaan trouwen, is dan ook niet bekend.