Hans de Gruil (vooraan) neemt afscheid van de Hengelose Erfgoedcommissie. Hij is opgevolgd door Harm van Egmond (rechts). Vanaf begin volgend jaar is Dick Schlüter de voorzitter.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans de Gruil (vooraan) neemt afscheid van de Hengelose Erfgoedcommissie. Hij is opgevolgd door Harm van Egmond (rechts). Vanaf begin volgend jaar is Dick Schlüter de voorzitter. © Annina Romita

‘Belang van erfgoed in Hengelo wordt vooral met de mond beleden’

HENGELO - Het gaat momenteel snel met de voorzitters van de Hengelose Erfgoedcommissie: Hans de Gruil, die de club tien jaar aanvoerde, is opgevolgd door Harm van Egmond. Maar die ziet zich vooral als tussenpaus, begin volgend jaar komt er een nieuwe voorzitter: Dick Schlüter.

  1. Tafeltennis: Thijs Smit uit Enschede is na 10 jaar terug op het NK voor A-spelers: ‘hier mag ik heel trots op zijn’
    PREMIUM

    Tafelten­nis: Thijs Smit uit Enschede is na 10 jaar terug op het NK voor A-spe­lers: ‘hier mag ik heel trots op zijn’

    Het is een bewogen jaar voor Thijs Smit. De directeur van basisschool Liduina begon een tweede carrière met een eigen bedrijf in teambuilding en vitaliteit en op sportief gebied verruilde hij ‘zijn’ Entac voor Hercules in Terborg. Die veranderingen gaven hem zoveel energie en motivatie dat hij zich prompt plaatste voor het NK, komende zaterdag in Zwolle.
    Enschede