Raoul Ferenschild en Lihilde Verboom voor de winkelruimte waar straks hun nieuwe zaak gevestigd zal zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Raoul Ferenschild en Lihilde Verboom voor de winkelruimte waar straks hun nieuwe zaak gevestigd zal zijn. © Reinier van Willigen

Binnenkort in Hengelo: ‘broodje smullen' bij Thiemsbrug

Ze hebben een passie voor horeca en zijn echte avonturiers. Binnenkort beginnen Raoul Ferenschild en Lihilde Verboom in Hengelo met een nieuwe broodjes- en koffiebar: RølleSmølle.

Het was liefde op het eerste gezicht. Toen ze door de passage naar winkelcentrum Thiemsbrug liepen, zagen ze het winkeltje waarin voorheen Multivlaai zat, leegstaan. "We dachten hetzelfde en wisten het meteen: hier gaan we iets beginnen", vertellen Raoul Ferenschild (51) en Lihilde Verboom (47).

  1. Mijn grote angst: lijk ik binnenkort op baardaap Tom Hanks?
    PREMIUM
    COLUMN

    Mijn grote angst: lijk ik binnenkort op baardaap Tom Hanks?

    Lang geleden was er een aardig reclamespotje op tv. Je zag een man achter een raam, met een zeem. Geknipt en geschoren, keurige verschijning. Dan begint hij het venster te lappen. De zeem gaat lang mee, vertelt hij de kijker; weken in het kwadraat. Zonder dat er een gat in valt. Maand, na maand, na maand, na maand. Hij gebruikt niet voor niks een Enka Vileda, de Rolls Royce onder de zemen. Nog geen vier gulden, toen.