Arnon Grunberg (1971) en illustrator Thé Tjong-Khing (1933) in kamer 91 van het Ambassade Hotel in Amsterdam met hun gezamenlijke boek ‘De lezer en zijn gigolo’.
Volledig scherm
PREMIUM
Arnon Grunberg (1971) en illustrator Thé Tjong-Khing (1933) in kamer 91 van het Ambassade Hotel in Amsterdam met hun gezamenlijke boek ‘De lezer en zijn gigolo’. © Boekhandel Broekhuis

Boekhandelaar Kees Schafrat uit Hengelo is 60: ‘En wie jarig is, trakteert’

HENGELO - Kees Schafrat, directeur van de boekhandelsketen Broekhuis, kreeg een wel heel bijzonder cadeau voor zijn 60ste verjaardag. Arnon Grunberg (1971) schreef voor hem het boek ‘De lezer en zijn gigolo’, Thé Tjong-Khing (1933) maakte de illustraties. Al is de oplage beperkt, de lezer kan meegenieten.

 1. Tubantia zet op 15 april de deuren open: ‘Jullie doen er voor ons toe’
  PREMIUM
  op de redactie

  Tubantia zet op 15 april de deuren open: ‘Jullie doen er voor ons toe’

  Op onze redactie is het vaak een levendige boel. De online redacteuren zijn druk om bezoekers van app en website het laatste nieuws als eerste te brengen. Verslaggevers lopen al bellend over de redactievloer, degene aan de andere kant van de lijn stevig ondervragend. En de collega’s van vormgeving buigen zich over de nog lege krantenpagina’s van de volgende dag en de vraag hoe de verhalen daar weer een mooie plek kunnen krijgen.
 2. 38 miljard, dat lijkt heel veel. Voor sommigen
  PREMIUM

  38 miljard, dat lijkt heel veel. Voor sommigen

  Die 38 miljard euro winst. Die we als Shell binnen hebben weten te harken. Dat lijkt heel veel geld. Voor sommigen. Dat snappen wij ook wel. Dat er van die sommigen rondlopen die bij 38 miljard euro winst denken: ‘Dat lijkt heel veel geld!’ Terwijl. Het is nogal relatief. Want die 38 miljard winst. Daar moeten natuurlijk nog wel wat kosten vanaf. Niet zo heel veel. Eigenlijk niks. Want ja. Die 38 miljard. Dat is de winst. Maar toch. Je hebt altijd het potje ‘Onvoorzien’. En de jonge vriendin.