Herbert Schipholt (links) en zoon Ruben hebben aan de Demmersweg op bedrijventerrein Westermaat de tweede Hengelose vestiging van De Broodbode geopend.
Volledig scherm
Herbert Schipholt (links) en zoon Ruben hebben aan de Demmersweg op bedrijventerrein Westermaat de tweede Hengelose vestiging van De Broodbode geopend. © Reinier van Willigen

Broodbode opent midden in de crisis tweede vestiging, op Westermaat. Waarom? En nog vier andere vragen aan Herbert Schipholt

HENGELO - Lef kan hem niet worden ontzegd. Het is nog volop crisistijd en Herbert Schipholt opent een tweede vestiging van De Broodbode in Hengelo. Op bedrijventerrein Westermaat. „Mensen willen graag dat het weer een beetje normaal wordt.”

 1. Rust rond geëvacueerde school De Telgenkamp in Hengelo is terug: melding lijkt vals
  update/video

  Rust rond geëvacueer­de school De Telgenkamp in Hengelo is terug: melding lijkt vals

  HENGELO - De rust rond de basisschool De Telgenkamp is terug. Rond half vier keerden brandweerlieden, explosievendeskundigen, ambulances en de meeste politiemensen terug naar hun post. De school is weer vrijgegeven. Er lijkt sprake van een valse melding. De ontruiming van De Telgenkamp gebeurde na een anonieme melding rond half twaalf. Ook de woningen in de directe omgeving werden rond het middaguur ontruimd.
 1. Video van de Dag | Rutte schrapt de bitterbal? Wat?? Het hart van onze gezelligheid! ‘Kom eens langs...’
  Play

  Video van de Dag | Rutte schrapt de bitterbal? Wat?? Het hart van onze gezellig­heid! ‘Kom eens langs...’

  22 april
 2. Nog steeds geen rust voor kinderen Ruinerwold
  Play

  Nog steeds geen rust voor kinderen Ruinerwold