De centrumring is weer open. De werkzaamheden aan de Marskant (vanaf het politiebureau) en de Deldenerstraat (tot aan de Langestraat) zijn vrijdag afgerond.
Volledig scherm
De centrumring is weer open. De werkzaamheden aan de Marskant (vanaf het politiebureau) en de Deldenerstraat (tot aan de Langestraat) zijn vrijdag afgerond. © Lars Smook

Centrumring Hengelo is weer helemaal open, met minder lang wachten voor rood

HENGELO - Autoverkeer in de Hengelose binnenstad kan weer gebruik maken van de hele centrumring. Aannemer Strukton Civiel heeft vrijdag het deel tussen de Marskant en de Langestraat vrijgegeven. Het werk aan de Deldenerstraat richting Delden gaat nu juist beginnen.

  1. Almeloër (26) krijgt werkstraf voor langdurig stalken hulpverlener: ‘Je eindigt net zoals Peter R. de Vries!’
    PREMIUM

    Almeloër (26) krijgt werkstraf voor langdurig stalken hulpverle­ner: ‘Je eindigt net zoals Peter R. de Vries!’

    ALMELO - ‘Je eindigt net zoals Peter R. De Vries.’ De 26-jarige H. kampt met meerdere stoornissen en stalkte een van zijn hulpverleners, een vrouw uit Hengelo. De Almeloër bedreigde het slachtoffer maandenlang met dit soort uitspraken en viel haar kennissen lastig. De politierechter in Almelo veroordeelde de man tot een werkstraf van 80 uur. De helft hoeft hij nog niet uit te voeren, zolang hij zich drie jaar lang gedraagt.