Rolf Woolderink, hier op een foto uit 2020 bij zijn bedrijf in de Achterhoek. De eigenaar van Twentevis moet van de gemeente de locatie in Azelo opruimen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rolf Woolderink, hier op een foto uit 2020 bij zijn bedrijf in de Achterhoek. De eigenaar van Twentevis moet van de gemeente de locatie in Azelo opruimen. © Jan Ruland van den Brink

Conflict over visvijvers in Azelo opnieuw voor de rechter: ‘Overheid misbruikt haar bevoegdheden’

Vijf vijvers en een meterslange aarden wal bij de woning van Rolf Woolderink bij Azelo moeten van de gemeente Hof van Twente worden verwijderd. „De overheid maakt hier misbruik van haar bevoegdheden”, bracht jurist Marcel Middelkamp hier woensdag tegenin.

 1. ‘Het risico van de zelfscankassa hebben supermarkten bewust genomen’
  PREMIUM
  LEZERSPANEL

  ‘Het risico van de zelfscank­as­sa hebben supermark­ten bewust genomen’

  Supermarkten luiden de noodklok: klanten stelen steeds meer uit de supermarkt. Per winkel verdween er vorig jaar gemiddeld 66.300 euro aan producten, meldde de branche recent. Dat is zo’n 20.000 euro meer dan een jaar eerder. Komt door de zelfscankassa, beweerde een Almelose bedrijfsleider van een super eerder dit voorjaar. ‘Die is zeer diefstalgevoelig.’ Wat vindt het lezerspanel van de stelling: Supermarkten moeten niet klagen. Laat ze eerst eens de prijsverhogingen beteugelen in plaats van klanten in een kwaad daglicht te stellen.
  Hengevelde