René en Erna Kruizinga, met zoon Elwin en dochter Gea, voor hun woonwagen aan de César Franckstraat. Ze hopen bij elkaar te kunnen gaan wonen op (mogelijk) een nieuwe woonwagenlocatie aan het Bartelinkslaantje.
Volledig scherm
PREMIUM
René en Erna Kruizinga, met zoon Elwin en dochter Gea, voor hun woonwagen aan de César Franckstraat. Ze hopen bij elkaar te kunnen gaan wonen op (mogelijk) een nieuwe woonwagenlocatie aan het Bartelinkslaantje. © Frans Nikkels Fotografie

Dat onbetaalbare gevoel van vrijheid en op elkaar kunnen letten: daarom wil familie Kruizinga bij elkaar wonen op nieuwe woonwagenlocatie in Hengelo

HENGELO - Zijn kinderen wachten al achttien en zeventien jaar op een plek in Hengelo. Maar René Kruizinga geeft niet op. Ze zullen straks als familie bij elkaar kunnen staan. „Het is makkelijker om een moskee te bouwen dan een plek te vinden voor een woonwagen.”

 1. ‘Het risico van de zelfscankassa hebben supermarkten bewust genomen’
  PREMIUM
  LEZERSPANEL

  ‘Het risico van de zelfscank­as­sa hebben supermark­ten bewust genomen’

  Supermarkten luiden de noodklok: klanten stelen steeds meer uit de supermarkt. Per winkel verdween er vorig jaar gemiddeld 66.300 euro aan producten, meldde de branche recent. Dat is zo’n 20.000 euro meer dan een jaar eerder. Komt door de zelfscankassa, beweerde een Almelose bedrijfsleider van een super eerder dit voorjaar. ‘Die is zeer diefstalgevoelig.’ Wat vindt het lezerspanel van de stelling: Supermarkten moeten niet klagen. Laat ze eerst eens de prijsverhogingen beteugelen in plaats van klanten in een kwaad daglicht te stellen.
  Hengevelde