Ernstig ongeval op A1 bij Hengelo
Volledig scherm
Ernstig ongeval op A1 bij Hengelo © News United/ Jack Huygens

Dode en vijf gewonden bij ongeval op A1 bij Hengelo

UpdateHENGELO - Bij een ernstig verkeersongeval op de A1 bij Hengelo is zondagochtend één persoon om het leven gekomen. Vijf personen zijn gewond geraakt en overbracht naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval zijn meerdere voertuigen betrokken geweest. Het is vooralsnog onduidelijk wat de oorzaak is het van het ongeluk. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, tevens werd er een traumahelikopter opgeroepen. 

De A1 ter hoogte van knooppunt Buren is de weg in de richting van Almelo, tussen Hengelo-Noord en knooppunt Buren is de hele ochtend afgesloten geweest. De rijstroken zijn inmiddels weer vrijgegeven. 

  1. Mijn grote angst: lijk ik binnenkort op baardaap Tom Hanks?
    PREMIUM
    COLUMN

    Mijn grote angst: lijk ik binnenkort op baardaap Tom Hanks?

    Lang geleden was er een aardig reclamespotje op tv. Je zag een man achter een raam, met een zeem. Geknipt en geschoren, keurige verschijning. Dan begint hij het venster te lappen. De zeem gaat lang mee, vertelt hij de kijker; weken in het kwadraat. Zonder dat er een gat in valt. Maand, na maand, na maand, na maand. Hij gebruikt niet voor niks een Enka Vileda, de Rolls Royce onder de zemen. Nog geen vier gulden, toen.