De radiomakers van Aveleijn/Het Kukelnest . Zij maken een eigen programma op Hofstreek FM. Goor. Midden achter staat Cindy Doornberg.
Volledig scherm
PREMIUM
De radiomakers van Aveleijn/Het Kukelnest . Zij maken een eigen programma op Hofstreek FM. Goor. Midden achter staat Cindy Doornberg. © Hofstreek FM

Een droom komt uit: Goorse cliënten van Aveleijn hebben hun eigen radioshow op Hofstreek FM

De ruim twintig cliënten van Aveleijn die werkzaam zijn bij kinderboerderij het Kukelnest in Goor hebben iets nieuws: hun eigen radioprogramma op Hofstreek FM, getiteld Uniek met muziek!. Cindy Doornberg, begeleider bij Aveleijn, vertelt over achtergrond, inhoud en eerste ervaringen.

 1. ‘Het risico van de zelfscankassa hebben supermarkten bewust genomen’
  PREMIUM
  LEZERSPANEL

  ‘Het risico van de zelfscank­as­sa hebben supermark­ten bewust genomen’

  Supermarkten luiden de noodklok: klanten stelen steeds meer uit de supermarkt. Per winkel verdween er vorig jaar gemiddeld 66.300 euro aan producten, meldde de branche recent. Dat is zo’n 20.000 euro meer dan een jaar eerder. Komt door de zelfscankassa, beweerde een Almelose bedrijfsleider van een super eerder dit voorjaar. ‘Die is zeer diefstalgevoelig.’ Wat vindt het lezerspanel van de stelling: Supermarkten moeten niet klagen. Laat ze eerst eens de prijsverhogingen beteugelen in plaats van klanten in een kwaad daglicht te stellen.
  Hengevelde