Emotioneel afscheid in Hengelo: vader Dennis rijdt open vrachtwagen met daarop de witte kist met zoon Tom (14)

Begeleid door tientallen sportwagens is ‘superheld’ Tom Peezenkamp vrijdag naar zijn laatste rustplaats gebracht.

3 reacties

 • Margreet Ottens

  2 maanden geleden
  Heel mooi en respectvol, wat een verschrikkelijk drama...Wat een held is Tom, 5 andere jonge levens redden....!!!Hoe enorm zwaar is dit voor zijn ouders...hopelijk biedt het ze enige troost te weten dat hun zoon 5 anderen helpt te leven.Woorden schieten tekort, heel veel sterkte voor alle naasten en bekenden van Tom. Tranen stromen over mijn wangen..Rust zacht, lieve, stoere Tom...!
 • Henk Renzebrink

  2 maanden geleden
  Bij lezen van de tekst en het zien van de foto, lopen de rillingen langs m'n rug en beginnen tranen zich te vormen in m'n ogen. Wat triest en emotioneel maar ook weer prachtig van deze vader.
 • Ronald Wintjens

  2 maanden geleden
  Rust in vrede kerel! Sterkte voor de nabestaanden.
 1. Ouders ‘lieve en sociale’ Tom Peezenkamp (14) uit Hengelo doneren zijn lichaam voor organen: ‘Hij leeft nu voort in die mensen’
  PREMIUM

  Ouders ‘lieve en sociale’ Tom Peezenkamp (14) uit Hengelo doneren zijn lichaam voor organen: ‘Hij leeft nu voort in die mensen’

  HENGELO - Je zult als ouders maar de beslissing moeten nemen om het lichaam van je zoon beschikbaar te stellen voor orgaandonatie. Het overkomt Dennis en Nanja Peezenkamp uit Hengelo. Hun zoon Tom (14) raakte woensdag 16 november ernstig gewond bij een verkeersongeval in Hengelo. Op donderdag 24 november overleed hij. „Hij leeft nu voort in vijf mensen.”