Willem Jaap Zwart, directeur van Concordia Enschede: „Op het moment dat Hengelo zegt: we maken graag gebruik van jullie expertise, dan staan we daar zeker voor open.”
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Jaap Zwart, directeur van Concordia Enschede: „Op het moment dat Hengelo zegt: we maken graag gebruik van jullie expertise, dan staan we daar zeker voor open.” © Cees Elzenga

Enschedese Concordia biedt Hengelo op kunstgebied de helpende hand

ENSCHEDE/HENGELO – Concordia in Enschede wil, nu HeArtgallery inmiddels een jaar dichtzit, graag helpen om in Hengelo weer een centrum voor beeldende kunst met een kunstuitleen in de benen te krijgen. Daartoe zal het Hengelose gemeentebestuur echter wel de eerste stap moeten zetten.

 1. Specialist Astrid Knipscheer uit Hengelo: ‘Hoe meet verpleeghuis vaccinatiegraad als AVG in de weg staat?’
  PREMIUM

  Specialist Astrid Knipscheer uit Hengelo: ‘Hoe meet verpleeg­huis vaccinatie­graad als AVG in de weg staat?’

  HENGELO - Hoe krijgt de leiding van een verpleeghuis zicht op de vaccinatiegraad onder het personeel, als de privacywet bepaalt dat de werkgever de medewerkers niet mag vragen wie al dan niet is ingeënt. Dat is de puzzel die Astrid Knipscheer, verpleegkundig specialist van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), momenteel probeert op te lossen. „We tasten volledig in het duister.”
 1. Wilders en Rutte botsen om avondklok

  Wilders en Rutte botsen om avondklok

 2. Samenvatting: VVV-Venlo - Go Ahead Eagles
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting: VVV-Venlo - Go Ahead Eagles

  21 januari