Voorzitter Frans Tillemans (rechts) ontving vrijdag van wethouder Claudio Bruggink de erepenning vanwege het 110-jarig bestaan van de Volksuniversiteit Hengelo. Met daarbij, ingelijst en wel, de voorkant van het eerste programmaboekje.
Volledig scherm
Voorzitter Frans Tillemans (rechts) ontving vrijdag van wethouder Claudio Bruggink de erepenning vanwege het 110-jarig bestaan van de Volksuniversiteit Hengelo. Met daarbij, ingelijst en wel, de voorkant van het eerste programmaboekje. © Mirande Leferink

Erepenning voor 100-jarige Volksuniversiteit Hengelo

HENGELO - De Volksuniversiteit Hengelo nam vrijdagmiddag met trots van de gemeente de Erepenning van Hengelo in ontvangst. Wethouder Claudio Bruggink overhandigde de penning.

  1. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
    Lezers over
    44

    Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

    De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.