Anastacia wordt de ‘killer queen’ in de musical We will rock You.
Volledig scherm
Anastacia wordt de ‘killer queen’ in de musical We will rock You. © AD.nl

Extra voorstelling van Queen-musical in Hengelo met superster Anastacia

HENGELO - Er komt vanwege ‘overweldigende belangstelling’ een extra voorstelling van de Queen-musical We Will Rock You in de Schouwburg Hengelo. De Amerikaanse superster Anastacia speelt de rol van Killer Queen.

In eerste instantie stonden er drie voorstellingen (try-outs) in Schouwburg Hengelo op het programma. Wegens grote belangstelling zijn daar in de zomer al twee extra voorstellingen aan toegevoegd. Ook deze voorstellingen waren in een mum van tijd uitverkocht. Daarom komt er nu nog een voorstelling op 27 november. De kaartverkoop start vrijdagochtend om 10:00 uur. 

De voorstelling, over de kleurrijke zanger Freddie Mercury en de Britse rockband, wordt in de Schouwburg Hengelo voorbereid en gerepeteerd. Dat gebeurde eerder met de bekroonde musical The Addams family. Na de try-outs in Twente wordt de musical in grotere Nederlandse zalen gespeeld. De rockshow is inmiddels door meer dan 20 miljoen bezoekers in meer dan 28 landen te zien geweest.

De wereldberoemde popzangeres Anastacia gaat de hoofdrol spelen in de Engelstalige versie van de Queen-musical We Will Rock You, die in december en januari zes weken wordt opgevoerd in Amsterdam en Den Haag. Voor de Amerikaanse wordt het haar debuut als musicalactrice.
Volledig scherm
De wereldberoemde popzangeres Anastacia gaat de hoofdrol spelen in de Engelstalige versie van de Queen-musical We Will Rock You, die in december en januari zes weken wordt opgevoerd in Amsterdam en Den Haag. Voor de Amerikaanse wordt het haar debuut als musicalactrice. © EPA