De vernieuwde binnenstad, met cortenstalen goten en rode bestrating. Tasche Mode wijt het faillissement aan de herinrichting van de straat, waardoor de loop er uit was.
Volledig scherm
PREMIUM
De vernieuwde binnenstad, met cortenstalen goten en rode bestrating. Tasche Mode wijt het faillissement aan de herinrichting van de straat, waardoor de loop er uit was. © Frans Nikkels

‘Faillissement Modehuis Tasche mede veroorzaakt door reconstructie stadserf Hengelo’

HENGELO/OLDENZAAL - De herinrichting van de Enschedesestraat in Hengelo wordt nadrukkelijk genoemd als een van de oorzaken van het faillissement van Modehuis Tasche, met vestigingen in Hengelo en Oldenzaal.  De kans is groot dat de zaken zaterdag voor het laatst geopend zijn.

  1. Baasje van op A1 gevonden hond meldt zich bij Hengeloër Ton: ‘Guusje ging op avontuur’
    update

    Baasje van op A1 gevonden hond meldt zich bij Hengeloër Ton: ‘Guusje ging op avontuur’

    HENGELO - Ton de Vent had donderdag een extra passagier in de auto op weg naar Amersfoort. Op de A1 richting Enter zag de Hengeloër een hond op de linkerrijbaan lopen. Na enige tijd wist hij de Drentse patrijs te vangen en nam het dier mee in zijn auto. Een bericht op Facebook, waarin De Vent zijn ‘vondst’ deelde, werd al rap meer dan tweeduizend keer gedeeld. Het baasje van de hond meldde zich gelukkig snel: Guusje is weer thuis.