Trainer Fareed Ahmed ontvouwt zijn plannen voor HC Twente. ,,Ik probeer alle spelers een stapje verder te brengen."
Volledig scherm
PREMIUM
Trainer Fareed Ahmed ontvouwt zijn plannen voor HC Twente. ,,Ik probeer alle spelers een stapje verder te brengen." © Reinier van Willigen

Fareed Ahmed leert spelers in Hengelo Pakistaanse hockeyfoefjes

HENGELO - Het eerste vrouwenteam en meisjes A1 van Hockey Club Twente worden sinds kort getraind door een Pakistaanse hockeygrootheid. Fareed Ahmed vertegenwoordigde zijn land op de Olympische Spelen van Londen. Nu is hij Hengeloër, omdat hij viel voor Nidda, een Pakistaanse uit deze stad.

 1. Beluister hier aflevering 5 van De Zaak Beckum: Michel B.

  Beluister hier aflevering 5 van De Zaak Beckum: Michel B.

  Een onschuldig gezin dat wordt aangevallen. Een gewelddadige seksbranche. Een arrestatieteamlid dat wordt doodgeschoten. Het klinkt als drie zaken, maar het is er één. In deze podcastserie duikt Ramon Kunst in de Zaak Beckum. Want waarom wordt een onschuldig gezin zomaar aangevallen? En hoe kan het dat deze zaak nog steeds niet is opgelost? In vijf afleveringen zoeken we antwoorden in een zaak die nog steeds gevoelig ligt. Vandaag aflevering 5: Michel B.
 2. Weg met het chagrijn! Leuke verhalen uit Hengelo, Borne en Goor: da’s pas fijn!
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Weg met het chagrijn! Leuke verhalen uit Hengelo, Borne en Goor: da’s pas fijn!

  HENGELO/BORNE/GOOR - Bah, wat een chagrijn en onvrede weer deze week. Je zou er depressief van worden. Niet doen! Er gebeurde, zoals altijd, ook genoeg waar je vrolijk van wordt. Wat dacht u van een bankdrukker in Hengelo die dé smoes heeft gevonden om niet bij zijn schoonouders te eten? Of anders van een tweeling die zich met een slim winkelwagentje naar een hoger niveau rijdt in Goor en een sportheld van onze grootste sportheld die zo maar in Borne komt squashen?