Een selfie met Fleur Langhorst (links) uit Hengelo, die zaterdag werd benoemd tot Young Ambassador van de Lionsclubs Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Een selfie met Fleur Langhorst (links) uit Hengelo, die zaterdag werd benoemd tot Young Ambassador van de Lionsclubs Nederland. © Frans Nikkels Fotografie

Fleur uit Hengelo Young Ambassador van Lions door haar inzet voor Roemeense weeskinderen

HENGELO - In een zonovergoten Prins Bernhardplantsoen werd Fleur Langhorst uit Hengelo zaterdag officieel benoemd tot Young Ambassador van de Nederlandse Lionsclubs. Volgende maand vertegenwoordigt zij ons land bij de Europese competitie voor Young Ambassadors in Griekenland.

  1. Alle Hengelose woonwijken worden een 30 km-zone; wethouder Steen is trots op nieuwe plannen
    PREMIUM

    Alle Hengelose woonwijken worden een 30 km-zone; wethouder Steen is trots op nieuwe plannen

    HENGELO - De gemeente wil op korte termijn in alle woonwijken 30 km-zones maken. Hiermee komt het college van B en W tegemoet aan een wens van de gemeenteraad. „De plannen moeten nog verder uitgewerkt worden deze collegeperiode”, zegt wethouder Hanneke Steen. „We hopen hiermee het verkeersgedrag van automobilisten te beïnvloeden en daarmee de veiligheid in de woonwijken te verbeteren.” Dat laatste is hard nodig. Veel mensen ervaren juist onveiligheid in hun woonstraat.