Penningmeester René de Wolf van Stichting Insulinde Contact Hengelo, secretaris Glenn Stern van Stichting Indische Koempoelan Almelo, voorzitter Ann Thijssen van Slamat Datang Enschede, voorzitter Ben Pelupessy en secretaris Max Simon (in de spiegel) van Stichting Insulinde Contact Hengelo praten over een doorstart van de Hengelos Koempoelan. Het gaat lastig worden, als zich geen vrijwilligers melden.
Volledig scherm
PREMIUM
Penningmeester René de Wolf van Stichting Insulinde Contact Hengelo, secretaris Glenn Stern van Stichting Indische Koempoelan Almelo, voorzitter Ann Thijssen van Slamat Datang Enschede, voorzitter Ben Pelupessy en secretaris Max Simon (in de spiegel) van Stichting Insulinde Contact Hengelo praten over een doorstart van de Hengelos Koempoelan. Het gaat lastig worden, als zich geen vrijwilligers melden. © Cees Elzenga

Geen vrijwilligers, dus doek valt voor koempoelan in Hengelo:’ We hebben mensen nodig die snappen waar het om gaat”

HENGELO - Gouden tijden beleefde de Stichting Insulinde Contact Hengelo bij het organiseren van de maandelijkse koempoelan. Maar de animo voor de Indische feestmiddag slinkt. Het vergrijsde bestuur geeft er binnenkort de brui aan. Opvolgers zijn er niet.