Slangenbeek, heeft onder meer langs de vijver tussen de Kopenhagenstraat en Parijsstraat, al best wat mooie groene plekjes. Maar dat mogen er van de gemeente nog wel wat meer worden.
Volledig scherm
Slangenbeek, heeft onder meer langs de vijver tussen de Kopenhagenstraat en Parijsstraat, al best wat mooie groene plekjes. Maar dat mogen er van de gemeente nog wel wat meer worden. © Unknown

Hengelo gaat door met vervangen asfalt door groen en nu is Slangenbeek aan de beurt

HENGELO - Weg met de grijze bestrating. Kom maar op met dat groen. Dat wordt, als het aan de gemeente ligt, in heel Hengelo het motto. Woolde en Noord werden en worden al aangepakt. Nu is Slangenbeek aan de beurt. De inwoners mogen zelf zeggen waar.

  1. Onderzoek naar witwassen leverde forse bijvangst aan drugs op bij Hengeloër
    PREMIUM

    Onderzoek naar witwassen leverde forse bijvangst aan drugs op bij Hengeloër

    ALMELO/HENGELO In een onderzoek naar witwassen via de handel in bitcoins had de recherche een flinke bijvangst: in de woning van de 36-jarige W.B. in Hengelo bleek een forse hoeveelheid harddrugs te zijn opgeslagen. Verder bezat hij bijna 70.000 euro aan contant geld, twee auto’s, schilderijen, dure horloges, een voorraad whisky ter waarde van 6500, geld en twee chalets op een camping, terwijl zijn inkomsten destijds zeer karig waren.