De Woolderesweg, hier gezien vanaf de Geerdinksweg, is een belangrijke fietsroute naar het Twickel College. Mede op aandringen van de buurt komen er twee vrij liggende fietspaden.
Volledig scherm
De Woolderesweg, hier gezien vanaf de Geerdinksweg, is een belangrijke fietsroute naar het Twickel College. Mede op aandringen van de buurt komen er twee vrij liggende fietspaden. © Lars Smook

Hengelo geeft gehoor aan zorgen buurt en legt fietspaden aan op weg naar Twickel College

HENGELO - Ze waren niet bepaald blij met de plannen voor de nieuwe wijk Woolderlanen. Daardoor zou ‘hun’ Woolderesweg, met al die jonge fietsers, nog gevaarlijker worden. Hengelo geeft gehoor aan die zorgen van omwonenden en legt vrij liggende fietspaden aan.

  1. Onderzoek naar witwassen leverde forse bijvangst aan drugs op bij Hengeloër
    PREMIUM

    Onderzoek naar witwassen leverde forse bijvangst aan drugs op bij Hengeloër

    ALMELO/HENGELO In een onderzoek naar witwassen via de handel in bitcoins had de recherche een flinke bijvangst: in de woning van de 36-jarige W.B. in Hengelo bleek een forse hoeveelheid harddrugs te zijn opgeslagen. Verder bezat hij bijna 70.000 euro aan contant geld, twee auto’s, schilderijen, dure horloges, een voorraad whisky ter waarde van 6500, geld en twee chalets op een camping, terwijl zijn inkomsten destijds zeer karig waren.