De zichtwal langs de A35 bij Oele, hier ten tijde van de aanleg in 2018, heeft nog twee grote gaten. Een wordt volledig gedicht, de andere wordt opgevuld met beplanting.
Volledig scherm
De zichtwal langs de A35 bij Oele, hier ten tijde van de aanleg in 2018, heeft nog twee grote gaten. Een wordt volledig gedicht, de andere wordt opgevuld met beplanting. © Christian van der Meij

Hengelo moet bakzeil halen na uitspraak Geschillencommissie: gat in zichtwal Oele wordt gevuld met beplanting

HENGELO/OELE - Het is niet wat de Oelenaren willen, maar het laatste gat in de zichtwal langs de A35 wordt toch gedicht met beplanting. Dat is volgens Hengelo de enige mogelijkheid. De bewoners mogen er nog wel wat over zeggen, maar veel zal dat niet meer uitmaken.

  1. Kamerverhuur in Hengelo: gezin van vijf op een zolderkamertje kan maar beter bidden als het brandt
    PREMIUM

    Kamerver­huur in Hengelo: gezin van vijf op een zolderka­mer­tje kan maar beter bidden als het brandt

    HENGELO - Op een zolderkamertje in het centrum van Hengelo woont een gezin met drie jonge kinderen. Op de kamer ontbreekt een rookmelder. Maar de rest van het uitgeleefde pand voldoet. „Breekt er beneden brand uit, dan moet je bidden dat je het overleeft”, zegt de bandweerman. Welkom in Hengelo. We volgen een avond een controle op kamerverhuur. Het is niet allemaal zo schrijnend, eerlijk is eerlijk.