Eigenaar Naomi Leever en haar man Mehmet Arik voor de McWok op de Markt. Het restaurant moet voor 1 mei uit de kiosk om ruimte te maken voor een rooftopbar. Om dat te realiseren, stapt Hengelo naar de rechter.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Naomi Leever en haar man Mehmet Arik voor de McWok op de Markt. Het restaurant moet voor 1 mei uit de kiosk om ruimte te maken voor een rooftopbar. Om dat te realiseren, stapt Hengelo naar de rechter. © Reinier van Willigen

Hengelo stapt naar rechter om McWok uit kiosk op de Markt te krijgen, maar die wijkt (nog) niet

HENGELO - Hengelo stapt naar de rechter om McWok per 1 mei uit de kiosk op de Markt te krijgen. Het lukt niet om een overeenkomst te sluiten over verplaatsing van het restaurant en de gemeente wil voorkomen dat de herinrichting van het plein vertraging oploopt.

  1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
    PREMIUM

    Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

    De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
    Hengelo