Zeven energiebesparende artikelen bevat de gratis energiebox die alle Hengelose huiseigenaren, na 800 leden van het HengeloPanel, kunnen krijgen.
Volledig scherm
Zeven energiebesparende artikelen bevat de gratis energiebox die alle Hengelose huiseigenaren, na 800 leden van het HengeloPanel, kunnen krijgen. © Gemeente Hengelo

Hengelo trakteert huiseigenaren op led-lamp, deurdranger en brievenbusborstel

HENGELO - Alle Hengelose huiseigenaren kunnen gratis een led-lamp, tochtstrip, brievenbusborstel en nog vier  energiebesparende artikelen krijgen. Met een totale waarde van zo'n vijftig euro. Ze moeten die wel een beetje snel aanvragen, want op is op.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.