Jan ter Borg heeft spel Raadhetbiertje ontwikkeld. Pakket met daarin vier streek biertjes die een QR-code met zich mee dragen waarmee de bierproeverij gedaan wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan ter Borg heeft spel Raadhetbiertje ontwikkeld. Pakket met daarin vier streek biertjes die een QR-code met zich mee dragen waarmee de bierproeverij gedaan wordt. © Frans Nikkels

Hengeloër bedenkt nieuw spel: ‘Wie is een échte bierkenner?’

HENGELO - Hengeloër Jan ter Borg bedacht iets nieuws: raadhetbiertje.nl. Het is een bierproeverijtje met vier anonieme biertjes. Elke maand is er een nieuw pakketje. Af te halen bij de slijter of via de webshop. En dan biertjes drinken en online meedoen met de quiz. In je eentje of in groepen.

 1. Eis: 18 jaar en tbs voor Hengeloër Wim V. wegens kerstmoord: ‘Chantal werd afgeslacht’
  PREMIUM

  Eis: 18 jaar en tbs voor Hengeloër Wim V. wegens kerstmoord: ‘Chantal werd afgeslacht’

  ALMELO - Ze had de vriezer vol ijstaarten gezet en haar jurk alvast klaar gehangen. Maar Chantal de Vries (27) uit Almelo zou Kerstmis niet vieren met haar ouders en twee broers. In de kerstnacht van 2019 werd ze bij een appartement aan de Hampshire in Hengelo vermoord door Hengeloër Wim V., die dinsdagmiddag in Almelo wegens moord een celstraf van 18 jaren en tbs met dwangverpleging tegen zich hoorde eisen.
 1. Ronald schrijft gedichten voor zijn overleden dochter: 'Ik wilde iets aan haar geven'
  Play

  Ronald schrijft gedichten voor zijn overleden dochter: 'Ik wilde iets aan haar geven'

 2. Platgedrukte agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'
  Play

  Platgedruk­te agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'