De leden van het TCOV Concertkoor onder leiding van dirigent Eric Kotterink repeteren in de Kristalkerk voor het najaarsconcert. „Op zo'n dag voel ik me weer gevangen in de muziek.”
Volledig scherm
PREMIUM
De leden van het TCOV Concertkoor onder leiding van dirigent Eric Kotterink repeteren in de Kristalkerk voor het najaarsconcert. „Op zo'n dag voel ik me weer gevangen in de muziek.” © Frans Nikkels Fotografie

Hengeloos koor staat te popelen om weer samen te zingen: ‘Als je de muziek begrijpt raakt het je’

HENGELO - Niet alle leden van de Twentse Christelijke Oratorium Vereniging zingen straks mee. Toch gaat het najaarsconcert, dat op 26 november wordt gegeven in het stadhuis, gewoon door. „Eindelijk kunnen we na twee jaar weer live zingen samen. We verheugen ons er erg op.”  

 1. Verhalen over nare ziektes en vreselijke aandoeningen worden goed gelezen, maar ik ben er nu even klaar mee
  PREMIUM
  Column

  Verhalen over nare ziektes en vreselijke aandoenin­gen worden goed gelezen, maar ik ben er nu even klaar mee

  Hoeveel ellende kan een lezer verdragen? Die gedachte bekroop me een beetje bij het zien van een mail waarin aandacht werd gevraagd voor een sportieve actie waarvan de opbrengst bestemd is voor een fonds dat onderzoek zoek naar prostaatkanker. Werkelijk het hele scala aan nare ziektes en vreselijke aandoeningen kwam de afgelopen weken voorbij op onze pagina’s.
  Oldenzaal, Ootmarsum
 2. Zorgpersoneel Enschede en Oldenzaal leert de grens bewaken: ‘Dan kom je er toch gewoon bij liggen?’
  PREMIUM
  Met video

  Zorgperso­neel Enschede en Oldenzaal leert de grens bewaken: ‘Dan kom je er toch gewoon bij liggen?’

  Een vrouw gaat op bezoek bij haar zus in het ziekenhuis. Als ze hoort dat er al twee bezoekers op haar kamer zijn, het maximum, en zij er niet bij mag bedreigt ze een medewerker met de dood. Die beëindigt het gesprek en wil de beveiliging inschakelen. Dan barst de vrouw in huilen uit. Strijkt de medewerker van het ziekenhuis MST in Enschede over zijn hart?
  Oldenzaal, Enschede