George ten Brummelhuis, exploitant van De Appel en voorzitter van Hengelo Sint Nicolaasstad: „Ik kan totaal niet tegen sociaal onrecht. De situatie op Lesbos met al die vluchtelingen….ik zou er zo heen willen om mensen te helpen.”
Volledig scherm
PREMIUM
George ten Brummelhuis, exploitant van De Appel en voorzitter van Hengelo Sint Nicolaasstad: „Ik kan totaal niet tegen sociaal onrecht. De situatie op Lesbos met al die vluchtelingen….ik zou er zo heen willen om mensen te helpen.” © Emiel Muijderman

Hengelose kroegbaas George ten Brummelhuis: ‘Die korte lontjes, je ziet ze steeds meer’

de klapstoelHENGELO - George ten Brummelhuis, voormalig raadslid van BurgerBelangen, is exploitant van café De Appel en voorzitter van Hengelo Sint Nicolaasstad. „Als je niks te verbergen hebt, heb je geen last van die camera’s.”

  1. Dader (19) over bloederige steekpartij op schoolplein in Hengelo: ‘Hij liep in mijn mes’
    PREMIUM

    Dader (19) over bloederige steekpar­tij op school­plein in Hengelo: ‘Hij liep in mijn mes’

    ALMELO/HENGELO - „Ik wilde hem niet steken, hij moet in het mes gelopen zijn.” Dat zegt Maurice J. (19) uit Borne dinsdagmorgen als hij terechtstaat voor een bloedige steekpartij op een schoolplein aan de Castorweg in Hengelo in april dit jaar. J. hoorde een celstraf van 26 maanden celstraf, waarvan 16 maanden voorwaardelijk, en een opname in een afkickkliniek tegen zich eisen.