HENGELO - De repetities van de Hengelose Revue komen weer op gang. „De revue gaat hoe dan ook verder."
Volledig scherm
PREMIUM
HENGELO - De repetities van de Hengelose Revue komen weer op gang. „De revue gaat hoe dan ook verder." © Annina Romita

Hengelose revue mag weer: ‘Corona is geen belemmering om de lachspieren te testen’

HENGELO - De deur ging anderhalf jaar op slot, maar nu kan het weer. Leden van de Hengelose revue maken zich op voor zes nieuwe voorstellingen ‘Hoge Nood’ die in januari en februari in de schouwburg worden opgevoerd. „Corona is geen belemmering om de lachspieren te testen."

 1. Twents Koor moet Beethovenconcert in Hengelo met pijn in het hart uitstellen

  Twents Koor moet Beethoven­con­cert in Hengelo met pijn in het hart uitstellen

  HENGELO - In samenspraak met burgemeester Sander Schelberg heeft het TCOV Concertkoor het Beethovenconcert afgelast. Het concert zou vrijdag in de hal van het stadhuis worden gehouden. „Verschrikkelijk gewoon”, zegt voorzitter Alie Smelt van het koor. „Dit komt hard aan bij het koor, orkest en solisten. Maar er is ook begrip gezien de enorme toename van Covid-besmettingen en de code rood die er op dit moment in Nederland is.”
 2. Als Amalia ergens ‘opduikt’, is dit Twentse duo er (digitaal) bij: ‘Sommige informatie geef je niet prijs’
  PREMIUM

  Als Amalia ergens ‘opduikt’, is dit Twentse duo er (digitaal) bij: ‘Sommige informatie geef je niet prijs’

  HENGELO - Hoe vaak krijgen we inkijk in het leven van Amalia, de jonge vrouw die ooit onze koningin wordt? Juist, zelden. Het weelderige leven van de kroonprinses speelt zich vooral achter gesloten deuren af. Als Amalia wél opduikt, zijn Claudia Witteveen (36) en Ella Vermeulen (55) uit Hengelo er (digitaal) bij. Op hun nieuwe site AllThingsAmalia.nl volgen ze het bestaan van de prinses op de voet.