Vader Tom Veldhuis vond zaterdagochtend asbestplaatjes in de speeltuin waar zijn kinderen Liz (2) en Daan wilden spelen. Hij belde de politie en spreekt schande van diegene die een asbestplaat bij de naastgelegen container neerzette.
Volledig scherm
PREMIUM
Vader Tom Veldhuis vond zaterdagochtend asbestplaatjes in de speeltuin waar zijn kinderen Liz (2) en Daan wilden spelen. Hij belde de politie en spreekt schande van diegene die een asbestplaat bij de naastgelegen container neerzette. © Carlo ter Ellen DTCT

Hengelose vader Tom is boos op asbestdumper: ‘Niet goed te praten’

HENGELO - Vader Tom Veldhuis vond zaterdag plaatjes asbest in het zand van de speeltuin waar zijn kinderen spelen. Afkomstig van een plaat, die dichtbij gedumpt werd. Hij spreekt er schande van.  „Dat iemand dicht bij een speeltuin een asbestplaat neerzet… Dat is niet goed te praten.”

Tom Veldhuis is wel vaker met zijn kinderen in het speeltuintje op de kruising van de Boerhavelaan met de Resedastraat in Hengelo. Vooral voor Liz (2 jaar), de jongste van hem en zijn vrouw Stacey. „Zij vindt het leuk om  van de glijbaan te gaan”, vertelt Tom, die dan een oogje in het zeil houdt. „De jongens gaan liever voetballen.”