Han Tjhiang Sie Dhian Ho (87) en Sonja Sie Dhian Ho-Ockeloen (86) vierden dinsdag hun 65-jarig huwelijk. „Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar alles wel eerlijk kunnen bespreken."
Volledig scherm
PREMIUM
Han Tjhiang Sie Dhian Ho (87) en Sonja Sie Dhian Ho-Ockeloen (86) vierden dinsdag hun 65-jarig huwelijk. „Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar alles wel eerlijk kunnen bespreken." © Reinier van Willigen

Hoe het toch helemaal goed kwam tussen de Chinees-Indische jongen en het Nederlands-Indische meisje uit (nu) Hengelo

HENGELO - Ze leerden elkaar kennen op school in Indonesië. Hij was meteen verliefd, maar zij had al verkering. Het kwam toch helemaal goed tussen Han Tjhiang Sie Dhian Ho en Sonja Ockeboer. Dinsdag vierden ze hun briljanten huwelijk in Hengelo.

  1. Hoogbejaarde Hengeloër schuldig aan dodelijke aanrijding met stadsbus: 120 uur werkstraf

    Hoogbejaar­de Hengeloër schuldig aan dodelijke aanrijding met stadsbus: 120 uur werkstraf

    HENGELO/ALMELO - Als de 80-jarige Hendrikus K. met zijn auto de busbaan Weusthag in zijn woonplaats Hengelo wil oversteken ziet hij een naderende stadsbus over het hoofd. Een botsing is onvermijdelijk, met vreselijke gevolgen. Een 74-jarige Hengelose oma, die samen met haar kleinzoon voorin de bus zit, schiet door de klap uit haar stoel en komt zo ongelukkig terecht dat ze de volgende dag in het ziekenhuis overlijdt.