In een schuur achter dit huis in Hengelo werd in maart 2020 een drugslab in werking ontmanteld.
Volledig scherm
PREMIUM
In een schuur achter dit huis in Hengelo werd in maart 2020 een drugslab in werking ontmanteld. © Arjan te Bogt

Iedereen wilde weten wat die Hengelose kaasboeren met dat drugslab te maken hadden

HENGELO - Talloze vragen kreeg de kaasboer uit Hengelo, nadat de politie in maart 2020 in de bedrijfshal van zijn vader een drugslab had opgerold. Niet iedereen wilde geloven dat zijn familie er niets mee te maken had. Pas anderhalf jaar later kreeg de pandeigenaar te horen dat hij niet vervolgd zou worden. Over de gevaren van ‘ja’ zeggen tegen iets waarop je daarna de grip verliest. 

 1. Miljardair uit Hengelo ontwikkelde zich op sociaal gebied in Twente: ‘Daar heb ik nog iedere dag gemak van’
  PREMIUM

  Miljardair uit Hengelo ontwikkel­de zich op sociaal gebied in Twente: ‘Daar heb ik nog iedere dag gemak van’

  ENSCHEDE - Hij laat zich zelden interviewen. Daar is de Hengelose miljardair Sid Sijbrandij (42) niet zo van. Maar voor de Universiteit Twente, waar hijzelf ooit studeerde, maakte hij woensdag een uitzondering. Digitaal, vanuit San Francisco - de metropool waar hij woont en werkt - doet hij zijn verhaal. „De pandemie heeft laten zien dat volledig thuiswerken vrij gemakkelijk is.”
 2. Hoogbejaarde Hengeloër schuldig aan dodelijke aanrijding met stadsbus: 120 uur werkstraf

  Hoogbejaar­de Hengeloër schuldig aan dodelijke aanrijding met stadsbus: 120 uur werkstraf

  HENGELO/ALMELO - Als de 80-jarige Hendrikus K. met zijn auto de busbaan Weusthag in zijn woonplaats Hengelo wil oversteken ziet hij een naderende stadsbus over het hoofd. Een botsing is onvermijdelijk, met vreselijke gevolgen. Een 74-jarige Hengelose oma, die samen met haar kleinzoon voorin de bus zit, schiet door de klap uit haar stoel en komt zo ongelukkig terecht dat ze de volgende dag in het ziekenhuis overlijdt.