Iris is de Mbo Uitblinker van 2021
Volledig scherm
Iris is de Mbo Uitblinker van 2021 © ROC van Twente

Iris (20) uit Hengelo is dé Mbo Uitblinker van het ROC van Twente

HENGELO - De 20-jarige Iris van der Putten uit Hengelo heeft de finale van de Mbo Uitblinkersverkiezing 2021 van ROC van Twente gewonnen. Ze draagt aankomend jaar de titel en gaat namens ROC van Twente meedoen aan de landelijke verkiezing voor het mbo ambassadeursschap.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Hengelo staat te vaak tegenover de eigen inwoners
  PREMIUM
  column

  Hengelo staat te vaak tegenover de eigen inwoners

  Mensen zijn betrokken bij wat er in hun woon- en leefbuurt gebeurt. En zo komt het vaak voor dat ze een gevecht moeten leveren met de gemeente. Neem de bewoners aan de Breemarsweg. Zij moeten hemel en aarde bewegen om de gemeente onder de aandacht te brengen dat er in hun subjectieve werkelijkheid veel te hard wordt gereden. Bovendien is er door afsluitingen elders in de stad meer zwaar vrachtverkeer dat over de weg dendert.