Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Je huur niet meer kunnen betalen door corona? Hengelo verhoogt de tegemoetkoming

HENGELO - Hengeloërs die door de coronacrisis in de financiële problemen zijn geraakt kunnen bij de gemeente een beroep doen op een extra bijdrage als tegemoetkoming in woonlasten. Die regeling is er al een poosje, maar wethouder Mariska ten Heuw meldt nu dat ze de regeling heeft verlengd en verruimd. Dit omdat er in Hengelo maar weinig gebruik van wordt gemaakt.

 1. Was het een vergismoord in 1997? In vijf afleveringen op zoek naar antwoorden in De Zaak Beckum
  PODCAST

  Was het een vergis­moord in 1997? In vijf afleverin­gen op zoek naar antwoorden in De Zaak Beckum

  Een onschuldig gezin dat wordt aangevallen. Een gewelddadige seksbranche. Een arrestatieteamlid dat wordt doodgeschoten. Het klinkt als drie zaken, maar het is er één. In de podcastserie duikt Ramon Kunst in De Zaak Beckum. Want waarom wordt een onschuldig gezin zomaar aangevallen? En hoe kan het dat deze zaak nog steeds niet is opgelost? In vijf afleveringen zoeken we antwoorden in een zaak die nog steeds gevoelig ligt.
 2. Woods Eatery in Hengelo is terug, en dit zijn de nieuwe plannen: ‘We gaan gasten verrassen!’
  PREMIUM
  Ondertussen | Met video

  Woods Eatery in Hengelo is terug, en dit zijn de nieuwe plannen: ‘We gaan gasten verrassen!’

  HENGELO -Woods Eatery in Hengelo gooit het met intieme diners en verrassingsmenu’s over een andere boeg. Omdat het personeelstekort in de horeca dwingt tot ‘omdenken’, maar bovenal omdat er nog veel meer te ontdekken valt in de (plantaardige) keuken. „Dit blijft gewoon een plek waar je ontzettend lekker vegan kan eten. Of met een een stukje vlees of vis natuurlijk, we dwingen niemand!”