Kampioen bankdrukken Mitch Huiskes (30) uit Hengelo legt elk koekje op de weegschaal: om maar niet te licht te worden

met videoMitch Huiskes (30) is Nederlands kampioen bankdrukken. De hoekige Hengeloër moest er zwaar voor afzien. Met training, voeding én eiwitdrankjes. „Maar ik wilde altijd al uitblinken.”

 1. Weg met het chagrijn! Leuke verhalen uit Hengelo, Borne en Goor: da’s pas fijn!
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Weg met het chagrijn! Leuke verhalen uit Hengelo, Borne en Goor: da’s pas fijn!

  HENGELO/BORNE/GOOR - Bah, wat een chagrijn en onvrede weer deze week. Je zou er depressief van worden. Niet doen! Er gebeurde, zoals altijd, ook genoeg waar je vrolijk van wordt. Wat dacht u van een bankdrukker in Hengelo die dé smoes heeft gevonden om niet bij zijn schoonouders te eten? Of anders van een tweeling die zich met een slim winkelwagentje naar een hoger niveau rijdt in Goor en een sportheld van onze grootste sportheld die zo maar in Borne komt squashen?
 2. Kamerverhuur in Hengelo: gezin van vijf op een zolderkamertje kan maar beter bidden als het brandt
  PREMIUM

  Kamerver­huur in Hengelo: gezin van vijf op een zolderka­mer­tje kan maar beter bidden als het brandt

  HENGELO - Op een zolderkamertje in het centrum van Hengelo woont een gezin met drie jonge kinderen. Op de kamer ontbreekt een rookmelder. Maar de rest van het uitgeleefde pand voldoet. „Breekt er beneden brand uit, dan moet je bidden dat je het overleeft”, zegt de bandweerman. Welkom in Hengelo. We volgen een avond een controle op kamerverhuur. Het is niet allemaal zo schrijnend, eerlijk is eerlijk.