Publiek-private samenwerking in beeld: André ten Vergert, Monique van Haaf en Gerard Gerrits (vanaf links) schuiven de panelen voor Lange Wemen aaneen.
Volledig scherm
PREMIUM
Publiek-private samenwerking in beeld: André ten Vergert, Monique van Haaf en Gerard Gerrits (vanaf links) schuiven de panelen voor Lange Wemen aaneen. © Annina Romita

Lange Wemen Hengelo, het project dat eigenlijk niet uit kan, komt er nu toch

HENGELO - Projectontwikkelaar VanWonen bestaat nog niet zo heel lang. Maar beginnen aan een groot bouwproject dat niet uit kan? Nee, dat heeft directeur André ten Vergert ook nog niet eerder meegemaakt.

 1. Als Amalia ergens ‘opduikt’, is dit Twentse duo er (digitaal) bij: ‘Sommige informatie geef je niet prijs’
  PREMIUM

  Als Amalia ergens ‘opduikt’, is dit Twentse duo er (digitaal) bij: ‘Sommige informatie geef je niet prijs’

  HENGELO - Hoe vaak krijgen we inkijk in het leven van Amalia, de jonge vrouw die ooit onze koningin wordt? Juist, zelden. Het weelderige leven van de kroonprinses speelt zich vooral achter gesloten deuren af. Als Amalia wél opduikt, zijn Claudia Witteveen (36) en Ella Vermeulen (55) uit Hengelo er (digitaal) bij. Op hun nieuwe site AllThingsAmalia.nl volgen ze het bestaan van de prinses op de voet.
 2. Vuurwerkwinkels in Twente huiverig voor inslaan voorraad: ‘Ben er vorig jaar voor 140.000 euro bij ingeschoten’
  PREMIUM

  Vuurwerk­win­kels in Twente huiverig voor inslaan voorraad: ‘Ben er vorig jaar voor 140.000 euro bij ingescho­ten’

  ALMELO/HENGELO - ‘We zijn aan het uitleveren geslagen’, klonk het eerder deze week bij leveranciers van vuurwerk. ‘Wij hoeven het nog niet’, reageren verkopers in Twente. Ze willen eerst weten of er een verbod komt of niet. Bang als ze zijn dat ze met de handel blijven zitten. En met de kosten. „Want zodra je de handel binnen hebt, moet jij betalen.”